Dječji rođendani uz “Timijev Tajni Vodič”

dječji rođendani ideje

Tajne urnebesno zabavnih dječjih rođendana su napokon otkrivene!

Bliži se rođendan vašeg klinca ili klinceze ali nemate ideju kako obilježiti ovaj važan dan? Tražite najbolje rješenje kako pretvoriti dječji rođendan u party koji će slavljenik i njegovi uzvanici pamtiti još neko vrijeme?

Ne brinite – Timi ima rješenje za Vas. Bez obzira odlučili se proslaviti rođendan na otvorenom ili pak u udobnosti vašeg doma, Timi i njegov veseli tim stručnjaka specijaliziranih za stvaranje specijalnog rođendanskog ozračja  pretvorit će party u event o kojem će se pričati danima.

Dopustite malom slavljeniku i njegovim uzvanicima da uz brdo smijeha nauče ponešto o svijetu čarolija.  Čarobnim kartama koje uz korištenje magične riječi Abra-ka-dabra pokazuju svoja specijalna značenja, veselim bubica koje će na smijeh natjerati i čak i najotpornije, ali i učenjem trikova koji mogu uljepšati svakodnevnicu djece, jedini hrvatski čarobnjak za djecu Timi će dovesti party do usijanja.

Osim toga, mali slavljenik imati će priliku zaviriti u čarobni šešir bez kojeg Timi nikuda ne ide, ali isto tako vidjeti što to piše u Timijevom Tajnom Vodiču. Neke od opisanih tema koje možete pronaći u vodiču su “Vrckaste ideje za dječje rođendane”, “Najbolje dječje igre”, “Najbolja hrana za dječje rođendane”, “Tajne o igraonicama”, “Proslava rođendana u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima” te mnoge druge!
Vodič također sadrži sve informacije o Timijevim zabavnim programima.

Roditelji koji su imali priliku pročitati vodič oduševljeni su brojnim savjetima o kojima Timi piše, te su uspješno priredili najbolju i najčarobniju proslavu iznenađenja.

Ako želite da i Vaš mali slavljenik sa svojim uzvanicima doživi čarobno iskustvo na njegov čaroban dan, pošaljite nam e-mail u bilo koje doba dana ili noći na timi@hokuspokus.hr ili nazovite 099 602 0000. Timi i njegova vesela ekipa će odgovoriti u vrlo kratkom roku.

Želite pročitati “Timijev Tajni Vodič” u potpunosti? Lajkajte i podijelite ovu objavu!
Ili nam jednostavno posaljite upit na timi@hokuspokus.hr
 

Comments are closed.